Kläder och mamma

Jag åkte in till Malmö idag och träffade mamma! Fick kläder av henne (och skor) på secondhand affären Öppna Hjärtat!

Köpte denna skjortan(har skorna på mig där också)


Den här "luftiga" och pösiga tröjan


Och här är en rätt kass bild på skorna men! (skorna e från italien ooehh)



Sen spelade vi spel och sen åkte jag hem/hit/teckomatorp yee.

Spela the sims!

Dans och saknad

Det är faktiskt rätt skönt att bo lite långt ifrån Malmö, i Teckomatorp! De är snälla och det känns rätt bra. Jag har fått månadskort inom hela skåne! Det känns också skönt. Man vet att man kommer fram helt enkelt.
Det som inte är så skönt är saknaden, av männsikor och..faktiskt av mitt gossedjur. Min Nasse! Fatta hur nära jag varit min nasse hela livet?! Jag har haft den sen jag var 2 år och den har alltid varit min kärast. Men jag tappade dig, min väska blev stulen med dig i. Nasse! - jag kommer alltid att älska dig mest av allt! snyft.

Och så saknar jag mamma, max och mina vänner!

Nog med känslorna Alicia *klappklapp*

Idag var jag på dans för andra gången. Det gick faktiskt bra! Och det är faktiskt KUL! Jag har kommit in i dansen nu och känner att jag kan den. vi dansar till "bubble and whine" Men kommer inte ihåg vad artisten heter hehe.

Nu ska jag spela The Sims 3 !


Mitt hem de kommande dagarna!



Katten trivs bland deggdjur. De har ca: fem katter.. som springer omkring



Mycket har hänt..

Ja det var längesen jag skrev. Förlåt blogg normen! Jag är i utelistan!

I vilket fall som helst så bor jag hos Marielle nu i två veckor framöver. Massa saker händer i vår familj just nu (mamma) vill inte gå in på några detaljer! Sen efter de två veckorna måste jag flytta till stödfamilj i Teckomatorp..wohoo. Det kommer vara jobbigt till en början.. jobbigt helatiden men mäst i början! okända människor uugh.
Men i skolan går allt som det ska! Har fått hårfärg av kontaktperson för jag varit i skolan hela veckan! Stor grej, känns ganska sorgligt..hehe. Nu ska Marielle snart komma hit och sen ska hon hjälpa mig att färga mitt hår. Det röda har tvättats ur riktigt ordentligt så det ser riktigt kasst ut! Så nu blir det samma igen, bara lite mörkare! Längtar till att se resultat!
Pappa ringde nyss och frågade om läget, han ska skicka pengar till mig också för jag varit duktig i skolan, han ska bara kolla skola24 först!
Har lånat "Linas kvällsbok 2"-ska läsa den för andra gången. Den bästa av böckerna enligt mig. Ettan var också bra, men tvåan gillade jag mer! Så! Ska läsa den igen!
Nu ska jag nog börja läsa den bara därför! /Licia



RSS 2.0