Sund själ, perfekt kropp..

.. JA det är från The sims, men tycker om den livsönskningen! Jag ska börja satsa på den! Men för att få en sund själ måste jag få en PERFEKT kropp, nej inte perfekt men nästintill! Och då ska jag göra fettsugningar och operera in revbenen och svälta.. nej! Jag ska försöka träna, och det perfekt tillfället att göra det är på behandlingshemmet. Tror att man kan önska sig gym en gång i veckan (gärna varje dag). Eller någon annan aktivitet av något slag.
För att jag ska må bra måste jag bla vara nöjd med min vikt. Jag vet det är inte det klychiga svaret ni vill ha men det är mitt. Vägde mig idag och jag väger 56kg idag FY! Men ja.. mitt mål är iaf att gå ner minst 6kg! Let the viktminskning begin!! BAMBAAAM

SÅHÄR SKA JAG SE UT!

Asså vet att detta är det minst intressanta man kan läsa om, en tjej som skriver och whinar om sin vikt!

Drömmar

Jag måste säga att den nta faniljen är jättebra! Känner mig nästan redan som en i familjen.
Nu är det såhär att jag drömmer jättemycket nuförtiden. Jag har lite relax musik som jag lyssnar på hela natten. Den gör så att jag drömmer massor. Och jag minns dem jättebra!
Det jag drömmer om mest är om kärlek, det är massa starka känslor i mina drömmer, lite magiskt och mystiskt. Jag vaknar alltid med starka känslor och med lite besvikelse. Jag önska att jag alltid var i drömmarna.
Inatt t.ex. drömde jag om att jag rymde från ett fängelse/psyk-fängelse. Och det kändes jättespännande och härligt. Först rymde hela gänget från fängelset, några lyckades rymma och inte bli hittade, och en ville tillbaka till fängelset för han vågade inte leva livet utanför (som i filmen "nyckeln till frihet") Så han gick tillbaka. Och jag saknade honom jättemycket mins jag, han var en ryss och han hette någon i stilen med "Vojdali". Jag blev hittad och inspärrad igen. Men sedan rymde jag själv igen, men hjälp av min bror som slog några vakter. Jag lyckades och slog läger vid en grotta vid ett vattenfall. Och där kom en kille, jag tror det var "Vojdali".
Marielle hälsade på här i smygehamn igår, de var trevligt!

Mellanrummet

Nu vandrar jag omkring och alla dagar är detsamma. Under dagarna så går jag bara omkring och sonkar runt och är som en zombie. Jag fick också reda på idag att jag ska flytta imorgon. Sos är så dåliga på det där med förvarning><  Till SMYGEHAMN Vad fan är det? Ligger i Trelleborgs komun och bara självaste Trelleborg är litet och sen kommer en ännu mindre skitby. Ännu en okänd familj, min tredje jourfamilj på ett år, ännu en social ansträngdhet till att känna mig som hemma.. Fast hemma känner jag mig inte någonstans som inte är i Malmö hos mamma egentligen.
Jag är så jävla trött på mitt liv asså :p Samma sak dag ut och dag in. Insidenten från igår var droppen! MEN nu är alla glada! :) Orkar inte whina längre, inte här iaf!  
Att jag har denna kompisen är positivt iaf :>

/


Närmare ljuset?

Nu räknar jag bara dagar tills behandlingshemmet för står inte ut här i hörby egentligen. Fast jag vet ju inte när detta kommer att ske, när jag ska komma dit så lite ovisshet är det ändå.
Igår var Marielle här och det var ungfär såhär
Gammal bild på Marielle!

Och såhär lyckliga var vi:
Axel hahahhehehe x)


Jag saknar mysigheter. Mitt rum är inte mysigt ._. Jag saknar mitt rum i Malmö (mitt rum på bilden på Marielle), och jag saknar att bo med min mamma!!
/

Hopp!

Idag fick jag reda på att jag kom in på Orana behandlingshem http://www.orana.se/! Känns jättebra och tryggt! Jag har gått omkring i ovisshet nu så länge så jag förtjänar verkligen detta!
Idag kommer Marielle till mig och vi ska stava! Önska jag hade en eldstav:/ Skulle ha önskat mig en i julklapp.. hmm.. bara elva månader tills nästa födelsedag.. ><
Mitt The sims 3 har fuckat sig, man kan typ spela i 20min sen stänger det av sig:( Och det är inget fel på min dator, den har det som krävs för The sims 3 och den är inte överbelastad. Saknar det! Någon som vet hur man fixar det?
Roligt när man hinner flörta med döden!
MItt gamla hemma-disco!
Lalalalala dance bitch!
/


Framtiden

Jag gillar inte att tänka på framtiden, dels för min ovishet för mig själv, men också för teknologin som kommer att finnas. Jag önska man kunde sätta stopp på allt och göra byteshandlingar istället för pengar och bankkort. Men nu orkar jag inte skriva mer om framtiden, för vill som sagt inte tänka på den uugh.
Gjorde denna till Marielle och mig!
/

RSS 2.0