Lösnaglar!

Prövar lösnaglar nu! Det känns kul! Och mina händer blev finare!!


Lite creepy bild på mig dock!




..wierdo

Har faktiskt pluggat idag med Marielle och Molly! Waow! /Liciaaa


The Sims har tagit över

The sims har tagit över min blogg. Kul va?

Nu är det såhär dåligt igen.. Men det kommer komma igång igen som vanligt.. Det lovar jag

...

Inte okej

Kan jag somna under natten idag då?

Måste först bara tillägga på mitt förra inlägg att den personen som jag gillar VISST tycker jag är fin. Bara jag som nojjar och är paranoid!

Jag börjar bli riktigt trött på att jag inte kan sova på kvällarna. Och idag sov jag också faktiskt till halv sex på eftermiddagen.. och somnade då innan vid tio.. Och så spydde jag också på kvällan innan dess och imorse :/ Jag mår verkligen inte bra! Både psykiskt och fysiskt så längtar verkligen till min tid hos läkare/psykolog pga. sömpiller också! Jag tänker aldeles för mycket (negativt för det mästa) på nätterna.
Så idag har jag bara varit hemma och som mitt event på facebook så har jag ägnat mig åt att inte göra någonting.. socialt kanske? :p För The sims har jag hållt på med. Har redan en kille och ett barn hehe.

SHIT, nudlarna blir ju kalla *Äter nudlar* Och te'et! *smuttar*

Nu ska glo south park avsnitt sen förhoppningsvis somna väldigt snart! ._. /Licia


Måste vara fin, måste vara fin, måste...

Måste bara säga detta för att få ut det.. Okej- vet vad du gillar för slags tjejer och vad du tänder på. Så när jag hitter en riktigt snygg sådan så börjar jag gråta. Jag är makalös. SÅ!

Här är lite fina bilder på mig och Marielle när jag var hos henne!


Jag suger upp Marielle i min ficka!



Hail

Jag är Hitler <3

Nu ska jag spela The sims! wooh!

Datorn kör på riktigt bra!

Förkylningen är fortfarande kvar och jag vakna klockan 03:20 på natten och somna inte om sen.. måste skaffa godnattpiller! ...

Idag var jag med Marielle och gjorde lite ärenden hos polisen och sen åt vi mat på mcdonalds. Vi gick hem till mig sen och snacka lite och kollade på lite gamla filmer vi filmat för typ över ett år sen. Shit vad man förändras asså .. :) Här får ni se mig, Marielle och min bror då!
hehe

o.O

Visst har man förändrats allt. Men nu ska jag spela The Sims 3! Har installerat Drömjobb och Destination Världen! Så nu ska jag sätta igång! Riktigt pepp. Välkommen tillbaka Alicia datanörd <3
Ha det!/ Licia

Kort inlägg pga ny dator :D!

Idag köpte jag min nya dator- äntligen! Det blev en annan än planerat för den som jag hade tänkt var slut överallt i Malmö så tog en annan liknande! Men den är också jättebra!
Hoppas jag kommer få någon sömn i natt, för jag har verkligen, asså verkligen skitsvårt att sova när jag är förkyld. Därför jag inte sovit mer än två timmar på två dygn. Men nu är jag trött så förhoppningsvis så funkar nässparyet idag då!
Jag har inga bilder eller någonting just nu på datorn. Så det kommer vara lite tomt med bilder på min blogg ett tag. Men hoppas inte blogginläggen kommer att minskas.. fast jag installerar The Sims 3 i full fart.. hehe. Snart är den första skivan klar... ska nog installera den andra medans jag sover.. kanske! Men Ha det!/ Licia

Förkyld som ett as, men gick till skolan ändå.

Jag har inte sovit mer än två timmar i två dygn. Awesome. Och jag är asförkyld men gick till skolan ändå. Slutat klockan fem -.- Förväntar mig att hela dagen ska gå fel *går och snyter mig*-japp där ser du.
Rinnsnuva, svider, irriterar, tårar i mina röda ögon, ont i huvudet, seg i hjärnan som en pundare. Polisen skulle lätt ta mig!

Nog med whine. Nu ska jag försöka tänka posetivt! Idag drar jag till Siba och köper datoor men hemliga "m":D. Äntligen! Har också skrivit ut en värdekupong på 400:- i skolan så det är posetivt som fan. Sen ska jag fråga min bror att fixa grunder som antivirus-program och dylikt, sen ska jag installera The sims3! Drömjobb & Destination världen ;)

Nu ska jag träffa Molly en snabbis på en cigg! Ha det! /Licia



Sena Julklappar!

Herregud just nu har jag damp. För jag skriver detta inlägget för tredje gången! Aah, datorn har fuckat sig men denna gången ska jag kopiera ofta så det inte fuckar sig helt enkelt!
Igår runt nio hade vi en jätteförsenad julklappsuttdelning från mamma, för vi hade inte fått av henne innan.
Jag fick:
* Två Par Örhängen
* Sminkväska
* Rosa Massage Groda
* Shower Gel
* Lip Balm
* Kinder bueno choklad hehe
* Usb-bordslampa (man kopplar in den i datorn och då lyser den hihi)Fast har inte en bild på lampan men här kommer bilder på de andra sakerna :) :

Blåa Örhängen!


Leopard Örhängen!


Sminkväska!


Rosa Massage Groda!


Shower Gel


Lip Balm

Haha jag ser liite ängslig ut ? :p

Yey! Nu ska jag snabba mig ner för Marielle står utanför min dörr! Ha det!/ Licia



Lite glad idag!

Idag så försov jag mig till skolan- inte okej.
Imorgon så ska jag komma i tid. Ska, ska, ska! Det finns inga andra alternativ någonstans. Kräks jag och pissar blod så ska jag ändå gå.. med en nypa salt där. Men nästan!
Vi slutade danskan lite tidigare idag, vi fick sluta fyra! Det underlättade mycket. Sen när jag kom hem ringde Adam-min kontaktperson och ville träffas, men hade så mycket på gång med polis och skulle handla jacka på rean på Vero Moda innan allt tog slut, så det fick bli imorgon istället! Men alla jackor var för tunna och konstiga, så jag tar och chansar och köper en annan dag. Imorgon förhoppningsvis! Och då ska vi också köpa dator- wieee!
Tror att jag snart kommer vända rätt på dygnet! Det är pågång!
Snart ska jag träffa Molly! Men först ska jag ta mig en matbit!
Ha det!/Liiiiciaa

Hur lång tid ska det ta?

Idag har jag varit i skolan i en halvtimme. Kom dit, men hade inte tvättat arbetskläderna sen innan så fick gå hem som några andra! Sen var jag hemma och halvsov lite, sen gick jag och Adrian och handlade mat på ica till mamma (och oss då)
Sen ringde Marielle och hon kom upp en stund när jag åt makaroner med pesto och isbergssallad! Mmm! Vi gick ut, letade efter polishuset och sen tröttnade vi och gick in till kraftstationen, satt där i typ fem minuter sen stack vi igen och jag handlade från mitt kickspresentkort:
* Hårfärg (Rött, mitt gamla håller på att tvättas ur, fuult)
* Lösögonfransar
* Engångsrakhyvlar
Och en liten present till mamma (..och lite till mig också kanske hihi)

MEN här kommer det roliga! Jag glömde de på bussen. Så sent som det var då stack jag hem och mejlade hittegods i malmö skånetrafiken och ska ringa imorgon också. Jag har hopp... Nästan för mycket hopp (nu går jag in på andra saker)

Jag hoppas och hoppas och hoppas. Snart ska drömmen slå in. Det blir vi igen... ...


4 skumma dagar

Har vänt på dygnet riktigt regält de senaste dagarna. Gick och la min typ tolv på dan, vaknade ett på natten och var pigg... Så nu ska jag göra allt för att somna i rimlig tid så jag inte dör imorgon i skolan av trötthet!
Är hos Molly atm och ska väl hem vid åtta/nio-tiden. Har ätit på Thai Thai en nr.2 ! gott! Fast de hade inget kranvatten utan bara bubbelvatten som kostade. Så tog ett glas och gick demostrativt mot toaletten och fyllde det med vatten! HA!
"Kom nu Målläh och Läjdäh så ska vi se på håckäh"<3

Här har vi Molly!

Bara Hemma

Igår var jag med Molly, Marielle och Adrian. Jag och Marielle skulle först sova hos Molly, men sen gick inte det. Och Marielle kunde inte ta sig hem vid den tiden som vi fick det beskedet så få ringde till lite folk, sen svarade viktor och vi kunde sova hos honom. Ville inte lämna Marielle ensam heller!
Nästa dag gjorde vi gröt och sen åkte jag Marielle och Adrian hem.
Jag känner att min kärlek är rastlös. Och jag känner att alla vill stöta bort den. MAAH
Ska träffa Molly sen också!

Ny dator IGEN

Tänkte kolla runt lite på siba också. Och hittade(enligt min bror) en skitbra dator! Som han var avundjuk på till och med. Och den var 1000kronor billigare också så SCORE!

HP G72-B22EO




Så nu tror jag att jag slår till! PANG. Får se imorgon!

Det krävs mycket för att vara lycklig

Såg en reklam, vet inte riktigt vad det var reklam för men tror det var för pentionssparning, där de sa "Man märker knappt när man är lycklig" Men när man är olycklig märker man det så mycket så det tar över ens liv på ett negativt sätt.
Någonstans i början av april till slutet av augusti hade jag nog de lyckligaste dagarna i mitt liv hitils, sen blev det bara värre och värre för oss båda. Jag vet inte vad jag ska göra för att få tillbaka sånna dagar med dig. Just nu känns det omöjligt. Mitt önsketänkande lyder att bara vi fixar upp oss själva och rensar skallen med hjälp av farbror vitrock så kan det bli så igen. Men det krävs mycket jobb-och extremt mycket tid för att vara så lycklig igen... med dig...
Tror att det är för mycket tid så att vi ens orkar ta upp minnerna av varandra. Jag ser bara mörker i min framtid. Jag vågar inte se framåt. Jag längtar tills jag glömt dig-ja. Men nu kan jag inte det.
Det är för att jag är för svag för att inte kontakta dig.
När jag älskar någon kan inte jag vara utan den..dig.
Och när jag tänker såhär:
"Jag vill glömma dig, för det kommer inte bli bra igen"
sammtidigt som
"Jag kan inte glömma dig nu, för jag älskar dig nu"

Så blir allt bara en fuckedup blandning. Jag vågar inte ens välja min väg. Antar det är därför jag ska träffa farbror doktor.

hmm.. till det vanliga då?

IDAG HAR JAG vaknat vid två någongång, Ätit en halv macka med smör. Träffat Molly, diskuterat hennes rum hur hon ska inreda det, ätit en tredjedel av en blodapelsin, Marielle ringde, vi mötte upp Marielle, åt ett kidsmeal med mcnuggets, gick hem till Molly igen och kollade på "Legend"-bra film! Vingar och sånt e ballt ja. Sen gick jag hem och gjorde korv med bröd. Åt två korvar och lite sjögräs-slafs (sånt man brukar få på sidan av sushin) och nu dator.
Skadeståndet har kommit nu. Trodde det skulle göra mig lite gladare. men nej.

:D-happy face..

Ha det..!

En annan dator!

Nu har priset gått upp på den förra datorn jag ville ha... suck. Så får blir en annan. hyffsad.

Samsung R540-JS05 (sliver)

av någon anledning funkar det inte att ladda upp bilder...damp
Nu är jag ivrig. Men fyfan vad jag saknar The Sims3 ..

Sov lag

Asså nej! Nu har jag sovit från kl halv sex till nu! Inte okej :( Kommer fan aldrig kunna sova inatt. Fail.
Idag köpte jag och mamma vinterskor från dinsko till mig. Är gaanska nöjd, för vi kom inte så bra överens med allt hehe. Jag hittar tyvärr ingen bild på skorna från internet :/
Då ska jag skriva upp lite påminnelser!
* Köpa Jacka!- vet någon vart man kan köpa snygga jackor inte för dyrt?
* Doktor den 12januari kl 15:00
* Tandläkare den 7 januari!
Iiih längtar inte till tandläkaren!

Molly sov över hos mig igår! Det var mysigt.. och det blev rätt sent också! hihi. Vi kollade Zombieland och sen lite av sagan om ringen- konungens återkomst

Nu ska jag nog tillaga varmkorv med bröd! Är lite småsugen så tar bara en! Ha det!

Btw. så har har tillbaka mitt facebook konto nu.. fail.


...

Jag har tagit bort mitt facebook account. För att.. en annan person fick mig att känna att jag skulle göra det. Av någon jävla anledning. För jag vill vara som personer jag gillar jättemycket!
Konstigt.. anyway.
Jag ska ta en cigg nu.. trotts nyårslöftet. Undantag när man är ledsen, fast nu förtiden blir det rätt mycket undantag. Suck. Aja Godnatt!


Lugn dag!

Idag så klev jag upp runt ett och satte in en färdigrätt i mikron' Det var någon lax med massa grönsaker och någon form av äggrörapudding med broccoli. Ganska gott!

Sen iväg och hämta adrians windows 7 paket med Adrian på posten vid ica. Han har slarvat bort sitt legg den glömska saken (går i släkten) så får följa med honom och visa mitt istället!
Sen hem och kontakta Molly, sen träffa Molly går hem till henne och kollar "Tjenare Kungen" på femman. Sen hem igen. Och mamma var så snäll så att hon köpte indisk mat till oss på Indian Express på möllan! Bara typ 30 meter ifrån oss! Först fick jag fel rätt så fick en skitstark rätt nr.2, fast skulle ha nr.1! Men gick tillbaka sen och bytta och åt! Det var skitgott ofc!
Sen kollade jag, mamma och filip på "Bad Boy Bubby" - mitt filmval! Hade sätt halva den innan hos Max för rätt längesen, så fick se om den! Den är faktiskt bra!
Sen sms:ade Nike och inspirerade mig till att kolla upp recept på Rawfood bollar! Hittade det rätta receptet så det kommer nog bli smakligt, och hoppas Nike kan vara med någongång också!

Nu är det också en jävla katt med på bilden, men detta var den ända bilden på det äkta rawfood bollar receptet!
Ha det mina människor!

Och btw! Imorgon ska jag till tandläkaren, och Molly ska med! Men det är inte allmänheten i det som är det jobbiga utan att jag måste pinsamt nog säga att jag åt sten innan... för att de ska förstå varför min emalj var lite förstörd! Åhh vad pinsamt asså! ._.

Nyåret

Nu är det 2011 ojoj. Om ett år dör vi alla. Se till att göra allt du vill göra detta år. För tänk så dör ni HA!
Var på fest hos en klasskompis igår och lyckades halft stuka handen när jag halkade på isen!
Nu är Molly hos mig och sen när hon ska hem och äta ska min mamma handla fläskfilé, potatisgratäng med extra broccoli och tomat och bearnaisesås! Mums!
Här är fancy bild på min mor:


Anna Dedorson

Nu ska vi titta på en film, kolla tv eller kolla på något klipp! 

RSS 2.0