Skolan

Jävlar vad snabbt tiden går, var det inte nyss jag var på dans? Och snart är det en vecka sen? men jag gillar att det går snabbt! Närmare och närmare till friheten!


En vindruvsgubbe jag gjorde igårkväll.. allt är av vindruv!
kvisten med!




På fredag ska jag träffa Marielle och kanske bögoskar! xD
Nu har jag håla och ska äta mat snaaart!
/Liciiiaa

Bantdag nr.1...

...från och med nu! Det kommer bli rätt svårt för min magsäck lär ju ha blivit uttöjd av allt jävla skräp jag ätit, så kommer inte vara så mätt. Men det löser jag med en cigg!
Minn BMI är 1380.. och nu? Hur ska man räkna? HURHURHUR
så. Ska pusha mig själv ordentligt! även om jag gråter ska jag smiska mig själv på magen så kommer jag på tänka på målet att få min mage mkt mindre. Idag har jag t.ex ätit 300 mer kcal än vad jag ska :c så det är bevisat att jag är en äcklig frossare! Vi får se hur det går. Har fortfarande inte min kamera.
punk/Liciiaaa


Påfyllning med kläder!

Idag har jag ätit massor med onyttigt :( *Kollar ner* Ja magen sväller :( Asså får riktig ångest men jag får skylla mig själv så de leder till mer ångest att jag är dum mot mig själv som leder till att jag är korkad som leder till.. ja de är väl ganska nice att vara korkad? Eller? Nej nu snackar jag bara nonsens!

I skolan idag gjorde jag och Helen chokladbröd(typ colasnittar) Och sen gjorde jag vaniljkrämsfyllning.. ja! Sen åt pastasallad, massa deg och en tugga av en biskvi, sen när jag kom hem fick jag brownies, tårta, rulltårta och sockerkaka av mabbi. Herregud. Det är inte sunt.. *Kollar ner på min mage*.. nej inte sunt. Så vafan. Ska sluta! med pastasallad nära till hands funkar det nog!

Jag fick massor med kläder igår! Glömde min kamera när jag var hos Max, så bilder kommer senare! Jag köpte:

* En skjorta men liksom en liten kjol på slutet, New Yorker.
* En vit såndär FAN vad heter det nu igen en såndär tröja/vårjacka som är halv som slutar under brösten? en sån!, New Yorker.
* "Hotpants" babyblåa, New Yorker
* Två bh-ar, en med typ skottruts-tema, och en vanlig leeeen svart med bling i mitten, New yorker.
* Klackskor, H&M
* Strumpor och en biege vårjacka, H&M
* Leggings, där man får en illition av att det är jeans, Kapphal
* Tre par trosor, Kapphal
* Svarta jeans med dragkedja vid vristerna, Gina Tricot
*Svarta mjukisbyxor (de satt faktiskt jävligt fult, men dum som jag är så hade jag redan tagit bort prislappen) , Team Sport

TADAAA. Bilder kommer sen!
/Liiciaa



RSS 2.0